Flabber steunt 3FM-actie

Banner 3FMVanaf vandaag, 22 december, is op de 3FM-site de banner en links naar de Flabber 3FM shop actief. Het had wat voeten in de aarde. Hier is het verhaal:
met slaap in de ogen keek ik maandagochtend naar mijn eerste minuten 3FM Serious Radio voor Congo. Ik zag een knuffel met een Flabber-shirtje op de desk zitten! Hoe krijgen we die daar? Wat wordt onze bijdrage aan de actie? Hoe kom je bij de programmamakers? Het waren gedachten die door mijn hoofd schoten. Het zou natuurlijk een heerlijke promotie zijn van onze shop die sinds afgelopen vrijdag live is.
Shop banner
En hier begon ons werk. Er was snel contact met Bart de Voogd van 3FM. In de loop van de middag was onze speciale actieshop in de lucht.
En toen moest de promotie natuurlijk gaan beginnen. Via onze shirtleverancier is maandagavond een bestelling van shirts, bekers en een Rudolph aangemaakt die natuurlijk asap naar Het Glazen Huis op De Neude gestuurd moest worden.

En het grote wachten begon. Bij 3FM hebben ze het retedruk. Woensdag verscheen het nieuwsitem op de 3fm-site. Met onze logistieke vrienden uit Duitsland was wat mis. het verkeerde pakketje was met bloedspoed naar Nederland gestuurd. Ons pakketje was met het gewone kanaal gestuurd. Het zal in de loop van vandaag aankomen in Utrecht.
Vanaf donderdagmorgen is de banner op de site te zien.
Dan kunnen de shirts aangetrokken worden, Rudolph met speciaal shirtje op de desk gezet worden. Dan heb ik het toch goed gezien.

Inmiddels, donderdagmiddag 14 uur, zijn er 23 bestellingen geplaatst. Onze omzet (a 5 euro per besteld item) + 2 euro van de shirtleverancier gaat naar de actie. Nog veels te weinig natuurlijk, maar men heeft tot zaterdag 16 uur om te bestellen.
Al met al een voor ons en hopelijk voor Congo succesvolle actie.

Les voor volgend jaar: een weekje eerder regelen.

Zie ook:
Nieuwsitem op Totally.nl
Nieuwsitem op 3FM

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes