Branded Netvibes Flabber Universe

Een week geleden zijn we benaderd door Netvibes om een eigen Flabber Universe in te richten. Big deal zul je zeggen, maar wij zijn erg blij. Netvibes is hot in de web 2.0-wereld. Het is eigenlijk een portal waar je met widgets (kleine functies) je eigen pagina kunt samenstellen (alles is gebaseerd op Ajax en RSS-feeds) en niet meer te hoeven surfen. Sinds eind 2006 hebben 15 miljoen mensen hun persoonlijke universe gecreeerd. Koppeling naar je favoriete sites, emailpakketten etc. Wij daarentegen, hebben straks een branded universe: www.netvibes.com/flabber Netvibes is bezig meer contentpartijen dit te laten doen om naar de gebruikers makkelijk mooie sites aan te bieden. Eénvandaag is de trotse eigenaar van de eerste Nederlandse Netvibes

We zijn nu hard aan het knutselen en designen om eind van de week ons universum  live te hebben. Het zal naast feeds richting Flabber en Endandit.nl, de laatste video zien, onze LastFM – radio, FlabberM en PinkBullets-feeds en een gastblokje met een nieuwe game-module uit de Netvibes-modules.  

Lees ook de Netvibes-blog en artikel in Emerce

3 Responses to Branded Netvibes Flabber Universe

  1. Bupatih 3 juli 2007 at 16:32 #

    De flabber-universe is inmiddels online, maar de link in je blog klopt niet (moet nog ‘nl’ achter ‘flabber’).

  2. Bertrand 4 juli 2007 at 21:32 #

    Hallo Bupatih, jawel maar ze hebben bij Netvibes moeite om de layout die wij hebben gemaakt over te zetten. En het wordt flabber is al 2 weken beloofd. Dus daar wachten we op maar het is al een week erg stil.

  3. Bupatih 2 september 2007 at 00:16 #

    En nu? Al wat meer bekend?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes