Eindelijk nieuwe mobiel aangeschaft

Zaterdag ging de kogel door de kerk. Ik zal iedereen het moeilijke keuzeproces van de laatste 3 maanden besparen. Ik heb alles in mijn handjes gehad en ben bij elke operator geweest en uiteindelijk wist ik het Nokia E71 bij KPN. Maar dat ging mis. Het KPN center in hartje Utrecht doet geen zakelijke klanten, dat gebeurt op een verweg industrieterrein EN in de overgangsperiode om van Vodafone naar KPN te gaan mag die kaart natuurlijk (drie maanden) NIET in het apparaat. KPN he. Dom!!!! Weg klant. Sukkels. Afijn we zijn voor het echte werk gegaan, de Blackberry Bold (aka 9000), een macho emailverwerkingsding met (echt) razendsnel internet en schaalbaar scherm (even wennen, geen touch). Bij Vodafone weer want dat scheelt. En twee jaar (ik wou maar één maar scheelde zoveel!). Anyway: geen Windows Mobile meer voor mij, nooit meer (waarschijnlijk). De komende twee jaar doe ik het met BB. MyBlackBeauty

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes