Wie is de eigenaar van www.joo.nl?

Ik ben al 2 weken op zoek naar de eigenaar van de domeinnaam www.joo.nl. Voor een project van Trias is Joo.nl (als afkorting voor Jeugdzorg Overijssel Online) de meest ideale. Dus ga je bij sidn op zoek naar de gegevens van de site (nee www.joo.nlwas niet actief). Maar die speurtocht loopt op dit moment dood. Daarom jullie hulp!

Wat ik al geprobeerd heb: het telefoonnummer belt niet terug, info@fitforfun.nl bestaat niet. fitforfun.nl is van Veronica, maar die geven aan dat hier een fout gemaakt is. Veronica verwijst door naar Falk M. Media of Falk Madeja gevestigd in Amsterdam. Meer weten we dus niet. Falk M. Media bestaat niet (althans in telefoongidsen en KvK gegevens). F. Madeja is een persoon en een bedrijf. Falk Madeja is een Duits mediabedrijf o.a. eigenaar van de Metro.
Vuurwerk (Tele2 nu, het gecommuniceerde nummer bij SiDN klopt niet meer) geeft natuurlijk geen informatie.

So far so good. Iemand suggesties?

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes