Plan+ wel op dreef

Met gezwinde spoed wordt het project Plan+ uitgevoerd. Plan+ is de naam van het plan om in de Provincie Overijssel de wachtlijstproblematiek in de Jeugdzorg voor 1 januari 2010 aan te pakken middels Zorgtafels. Hierin worden alle betrokkenen, het kind/de jongere, ouders/verzorgers en professionals van Bureau Jeugdzorg en de zorgaanbieder(s) bij elkaar gezet om tot een Zorgplan te komen. Om dat uit te voeren is extra budget beschikbaar en vooral de mogelijkheid voor alle partijen om out-of-the-box (lees voorbij regeltjes) te denken. Een verkorte werkwijze en een manier om een stuk verantwoordelijkheid bij ouder en kind te leggen. De methode wordt begeleidt door adviseurs van de BMC Groep.

Aan het projectteam van Joo (Jeugdzorg Overijssel Online) is gevraagd om een communicatie-concept en website (wordt www.planplus.nu) te ontwikkelen waarop informatie te vinden is, maar ook discussie te voeren is over de methode en de oplossingen, succesverhalen in woord en beeld. Life op 1 september as. De software die voor Plan+ ontwikkeld wordt door 1stnature, kan ook weer gebruikt worden voor Joo.nl . Dan snijdt dat mes weer aan twee kanten. Als projectleider trek ik dus nu twee karretjes voor de Provincie.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes