Klimaatwijziging begint bij jezelf #BAD09

Logo BAD09Misschien ben ik teveel van voorbeeld doet volgen, maar in de discussie over klimaatverbetering en wijzigen van beleid zijn de politieke molens traag. Een ex-vice president met een te grote auto maar een succesvolle presentatie kreeg op de agenda waar wetenschappers 20 jaar niet in geslaagd waren. Het begint, vind ik, bij jezelf, in mijn geval bij Bertrand. Dat vereist aanpassingen in het leven. Dus doe ik nagenoeg geen autorijden meer, veel meer maatschappelijk bewust dus minder vlees, veel meer biologisch en fruit en switch eind van het jaar zakelijk van bank, naar Triodos omdat mijn centjes ook mogen meewerken aan duurzame investeringen. Het levert onbedoelde en ongekende voordelen op: veel meer werktijd in de trein, noodzaak tot te voet en met fiets bewegen stijgt, gezondheid wordt beter. En onbedoeld draag je kleine steentjes bij. En ja vele kleintjes… wereld we moeten nog een tijdje met elkaar. En jij, ja je kunt beginnen. Andere en bewustere keuzes!

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes