Mijn eerste schrift

Zo net kadootje uitgepakt. Dat moet je soms doen, vind ik. Deze staat in het teken van de persoonlijke maandopgave voor maart: leesbaar gaan schrijven! Het is een drama. Kan na 5 minuten al niet eens meer lezen wat ik geschreven heb. Dat is al een tijdje zo, maar deze maand ga ik ervoor. Dus oefenen de komende weken, elke dag 2 letters. Op mijn zoektocht werd natuurlijk gevraagd hoe oud het kind was. Heb maar gezegd dat het voor mezelf was. (Niet dat ik ook bevoegd ben schrijfonderwijs mag geven haha)

Bij de kassa:
Cassiere: “Is het een kadootje, meneer?
Ik: “Ja”
Cassiere: “Wilt u een groen of roze papiertje?
Ik (gniffel) : “Doe maar groen

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes