Day 7: a song that reminds you of a certain event

Op 31 augustus 1997 overleed Princes Diana bij een noodlottig ongeval op de boulevard aan de Seine in Parijs. Het tragisch leven van een bijzondere vrouw kwam daar ten einde. Ik was net zo als miljoenen anderen onder de indruk van deze dood en zag dagen de beelden van Londen, de uitvaart en luisterde naar de Tribute CD van Elton John. Op deze CD stond een nummer van Chickenshed, I’m in love with the world. Ontroerend. Ik heb jaren lang gezocht naar meer materiaal van deze groep, maar dat bleek lastig. Pas een aantal jaren geleden ontdekte ik bij toeval dat deze groep was opgericht rondom een theater in Londen en bestaat uit verstandelijk gehandicapte kinderen. Diana was de beschermvrouw van dit theater en daarmee deze groep.

CHICKEN SHED – DIANA TRIBUTE door kamaraors

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes