Eerste 500 downloads van NGF Golfregel APP

Na 3 dagen helemaal volledig in de Store staat de downloadteller van de betaalde GolfregelApp op ruim 500. De Lite versie is stuk lager, maar ik vermoed dat het eerste contact via de site van de Nederlandse Golffederatie loopt. Daar kan de eerste hole ook gratis worden gespeeld.
De Android versie zwerft nog in de krochten van acceptatie door Google maar we verwachten hem de komende dagen. Kortom er is tevredenheid bij ons, M-engaged, en de NGF.

Voor het gebruik van bovenstaande logo overigens heeft Apple een interessant contractproces. Je print een overeenkomst voor het gebruik van diverse Apple iconstylings online en voor print (dus dat je de kleur niet aanpast, geen eigen iconen binnen de logo’s van Apple plakt etc.) dat vul je met de hand in en dat stuur je naar een postadres in Texas. Wel heel erg 19… Rare jongens die brandmanagers van Apple. Afijn we gaan de grollen en grillen van het Google kamp de komende dagen vast ook nog meemaken. App in de Android Market krijgen is wel een stuk eenvoudiger, dat al weer wel.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes