bestactueel

Boeken, boeken en nog eens boeken

Het lijkt stil op blogmania. Eigenlijk zou ik het om moeten dopen naar boekmania.De inmiddels tientallen boeken die ik als jurylid van het Managementboek van het jaar 2014 moet verwerken eisen zijn tol. En dan is dit nog het voorwerk: de selectie van een longlist van pak weg 60 titels. Dan ga ik en mijn vijf jury collega’s van die 60 naar 5 titels op de shortlist. Dat proces moet ergens in januari afgerond zijn. En tot slot kiezen we, ergens in februari, voor de winnaar.

Dan heb ik me gecommit om postjes te schrijven voor de boekblog van Managementboek.nl Soms zijn deze twee te combineren, maar vaak ook niet. Het is het najaar en dat is OOK het moment dat uitgevers stevig uitgeven. Dus zijn er inmiddels meerdere stromen van doosjes en enveloppen die de brievenbus ingeschoven worden. Soms denk ik zucht. En waar haal ik de tijd vandaan.

Wat me wel oplaad is dat de postjes gelezen worden, verspreid via sociale media en een plekje veroveren. Ook is de stand op de veelgelezen ranglijst voor een auteur altijd motiverend. (zie afbeelding)

De toppers (volgens mij) van de laatste twee maanden:

Lead with a tweet

Seks het laatste taboe

Geschiedenis van een familie (over de familie Fentener van Vlissingen)

Lessen in leiderschap

meer recente postjes hier

So far de zelfmotivatie post van de maand.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes