npc_bertrand

Bertrand zoekt een Bertrand (of zo iemand)

Afgelopen week sprak ik Els. Els (https://www.facebook.com/steelmywood/) is een studente Industrieel Product Ontwerp (IPO) bij Windesheim die op business is gestuit. Haar zelfontworpen wandmeubelen zijn aan het verkopen. En Els is nu aan het vastlopen in de productie van het buigen van metaal, zagen en verven van de planken. Het deel dat ze leuk vindt, het ontwerpen en naar de markt brengen schiet er bij. Ze komt bij mij als Ondernemende Docent om hulp in de vorm van tijd.
Els heeft een mooie droom, slimme en doordachte ontwerpen, maar gaat langzaam dood in de olievlek die succes heet. Voor Els zijn er inmiddels hulplijnen uitgeworpen die haar kunnen gaan ondersteunen in het op orde krijgen van haar productieproces en begeleiding van de bedrijfsmatige kant zodat Els zich kan concentreren op haar ontwerpen en haar studie.

Het verhaal van Els trof mij. Ook mijn (zij) projecten gaan als een olievlek. Bij één is dat geen probleem, maar de verschillende groeien en bloeien. Er komt een Global Game Jam in Zwolle in 2017, studententeams van Immersive Gaming en Cublast gaan en vragen tijd en aandacht. Techatelier vlekt verder en elke stap levert het meer belanghebbende op. En werk!

3d-arena-model

Ik wil een bloeiende studenten startup scene van bedrijven in Zwolle. Tech- en gamestarters. Dat vraagt netwerken, coaching en communicatie!

En dan verdienen diverse gameprojecten binnen 038games tijd voor input en aandacht in de communicatie. We hebben 7 VR projecten en een project als Eggmotion met mooie art.

Mooi wordt dat in januari op Winnovation.

Kortom: Bertrand zoekt een Bertrand (of zo iemand) die hem hulplijnen biedt. Die het kaf van het koren scheidt. Lacht omdat hij de standaard valkuilen doorziet en helpt om keuzes te maken. Ik wil een mooi Techatelier en wel dit jaar. Ik wil voor Eggmotion een inhoudelijke partij die me helpt. Nu! Ik wil veel communiceren op allerlei platformen voor de studenten en het mooie onderwijs en projecten die we verzorgen. Asap. Wie o wie heeft een suggestie?

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes