Bloggen in NOS Journaal

Vanavond, donderdag 4 augustus, maakte webloggen een onderdeel uit van het NOS Journaal. Voor verandering geen item van/over Geenstijl. In een item over webloggen kwam Ilse ruim in beeld. Aanleiding was de presentatie van nieuwe cijfers door deze organisatie over de toename van het aantal weblogs in Nederland. Er zijn zo’n 400.000 weblogs in Nederland, meer vrouwen dan mannen zijn de auteurs, 1 op de 2 bloggers houdt het snel voor gezien en de gemiddelde blogger is tussen de 15 en 30 jaar oud. (Helaas nog link / info over de details van dit onderzoek).

UPDATE: in een discussie op Marketingfacts Het Journaal-effect geeft Paul Molenaar van Ilse aan niet de bron te zijn van de cijfers die in het Journaal genoemd zijn. Komkommertijd derhalve. Ach ja traditionele media.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes