GeenStijl uit, Flabber in

Flabber zomer logo
Sinds een aantal dagen heeft mijn thesis-onderwerpen opdrachtgever zich gewijzigd. Na een aantal zeer goede en positieve gesprekken zijn de oprichters achter Flabber, Gert en Paul, met mij in zee gegaan om een MBA-thesis te schrijven voor een nieuw interactief concept. Hiervoor dient conceptbeschrijving, marketing-onderzoek , businessplan etc. gedaan te worden, inkomstencalculaties, betaalmodellen etc. etc. onderzocht en uitgewerkt te worden. En natuurlijk, indien haal- en realiseerbaar, geïmplementeerd te worden.

Daarnaast zal ik de huidige Flabber-organisatie versterken en zaken als strategie, advies, positionering en branding op gaan pakken. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met de creatieve geesten die de crew van Flabber.nl rijk is.

GeenStijl veel succes, Flabber: let’s make them totally flabbergasted

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes