Meer bloggen bij de Volkskrant

Een mooie blog stond deze week centraal in de column Mijn Weblog : Sudsandsoda.com/notebook . Een blog over kunst van Hinke. Aangezien de Volkskrant geen duidelijke link maakt naar deze sites, bij deze.

Wel vindbaar is de Weeklog waarin elke week een andere gastschrijver dagelijks wat meldt Deze week Oscar van Gelderen. Hij is sinds kort uitgever bij de nieuwe uitgeverij Rothschild & Bach van de Foreign Media Group. Ik heb mij de laatste maanden wel eens verbaasd over de beperkdheid van kennis van TV-commentatoren. Dit in verband met kreten dat John de Mol wel uniek is in zijn overname op de gevestigde orde en dat met geld alles te koop is. Nee, doe dan de uitgeverswereld van het afgelopen jaar. Nieuwe uitgevers, redacteuren die met hele colonnes auteurs verhuizen. Een van de prominenste namen in FMG is Heleen van Rooijen.
Ik hoop dat Oscar er smeuiige verhalen over verteld.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes