Ilse Media in tv-produktie en venture capital

Ilse op bootGisteravond 6 oktober was het grote Ilse Media Offline spectakel op een showboat in Amsterdam. En Ilse, Paul en de anderen van de organisatie: bedankt voor het leuke en gezellige feestje!

Iedereen had de billen van de spanning samengeknepen toen Paul Molenaar begon met zijn aankondigingen:
Ilse Media start investeringsfonsds voor digitaal creatieve industrie
NU.nl en blikopdebeurs.com bundelen krachten (eindelijk integratie van nieuws en weblog-opinie, er zullen vast meer van dit soort bundelingen plaats gaan vinden)
NU.nl lanceert RSS lezer voor mobiel
web-log categoriseert blogs middels blogportals (dit heeft absoluut de toekomst)
Perfect Days: eerste online highschool serie

En de eerste aflevering is gepland op 25 oktober. Wel 2 verrassende aankondiging zijn de serie en het VC deel. Ilse wil duidelijk zijn vleugels uitslaan naar andere markten. Perfectdays is geproduceerd vanuit Newrulez, waar Ilse al haar jongerentitels- en activiteiten heeft ondergebracht. (Kunnen we namens Flabber een deelneming verkrijgen!)
En om een graantje mee te pikken financieel kunnen succesvolle ideeen gefinancierd worden. Ik ben benieuwd in wat voor initiatieven geinvesteerd gaat worden.

Voor een zeer uitgebreid verslag van de avond: uiteraard Frankwatching, de archivaris van de Nederlandse blogosfeer. En bedankt voor het schattige Ilse-plaatje!!

2 Responses to Ilse Media in tv-produktie en venture capital

  1. Erwin van Lun 7 oktober 2005 at 12:50 #

    Hi die Bertand. Jij was er ook? Heb ik je toch weer gemist! Ben je volgende week toevallig ook op e-Day? Draag je dan een witte anjer? Het is wel een bijzondere wereld, die blogosphere. Je kent alle namen maar bijna geen gezichten. Leuk dat Ilse zoiets organiseert.

  2. Frankwatching 7 oktober 2005 at 19:33 #

    @ Bertrand: was erg leuk om gisteravond eens even uit dat archief te komen 😉 Spreek je snel weer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes