Regelzucht.nl

Regelzucht logo
Onlangs schreef ik over de start van de blog-activiteiten van Managementsite.net
Sinds afgelopen weekend is de tweede blog officieel in de lucht: Regelzucht.nl Onkruid wieden in organisatieland Mooie strakke lay-out. En er is geleerd van de kritiek op bijvoorbeeld de thema’s. Iedere blog heeft nu zijn eigen thema’s. De auteurs van Regelzucht.nl zijn Hans Waltman en Marc Oskam. Hans heeft al ervaring met weblogs op zijn blog Probleemoplossing.nl. Marc is directeur van Trias-O Consulting en als trainer goed op de hoogte van doorgeschoten, goedbedoelde en andere vormen van Regelzucht.

De volgende blog van de hand van Gyuri Vergouw staat al weer te trappelen om gelanceerd te worden. Gyuri Vergouw is auteur van o.a. Sabbatsverlof verlof als persoonlijke en strategische uitdaging (1999) en De lucht tussen mijn vingers, de universele geschiedenis van de luchtgitaar (2004).

One Response to Regelzucht.nl

  1. Hans Waltman 10 januari 2006 at 17:01 #

    Graag een correctie op het bericht over regelzucht. Staat er overigens mooi op! Ik doe regelzucht sinds half oktober samen met Pierre Pieterse. Mvrgroet, Hans

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes