Flabberrrr

Flabber radio
Een paar dagen op vakantie en ziek, en de wereld is weer een beetje veranderd. Bij Flabber is een hoop op stoom. De meeste activiteit is gericht op de organisatie en structuur. Dat is dus weinig zichtbaar op dit moment. Nieuwe hostingpartij (TRUE) wordt deze dagen ingeregeld. Alle details kunnen gevonden worden op nieuws.totally.nl .
Veel geluiden in de blogosfeer over de vorming en waardering van weblog-uitgeverijen. Ik kan hier natuurlijk niet alle plannen en activiteiten uit de doeken doen, maar 1 onthulling: Flabber is in radio: totalcasting! Marketingfacts had de primeur (slimme jongens van CompleetFM).

Het vormen van een weblog-uitgeverij is natuurlijk niet zo bijzonder. Blog en Blogo zijn de bekende. De Volkskrantblog.nl begint nu ook al vorm te krijgen. Het model hier is thema’s en per thema een of meerdere auteurs (=content). Onduidelijk voor mij is echter hoeveel bezoek deze sites trekken. Aan het aantal reactie te zien is dit niet erg hoog. En dat wordt wel een belangrijk criterium : reacties. Veel reacties is het gevolg van scherpe teksten, interactie en buzz op het web. Geen reactie, dus geen buzz en waarschijnlijk niet al te veel bezoekers.
Andere activiteiten die onthuld mogen worden zijn de shirtshop die binnenkort in de lucht gaat bij shirtcity.nl Kortom we werken hard aan verschillende concepten, die voor het einde van het jaar meer gestalte moeten krijgen.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes