Weblog op Managementboek.nl live

Managementboek logo
Per 1 maart is de weblog Belevenissen op managementboek.nl in de lucht. Eén nieuwe mijlpaal bereikt in mijn avonturen met managementboeken. Managementboek.nl biedt een mooi platform aan lezers en uitgevers. De toevoeging van een weblog is voor beiden interessant. Nieuwe boeken kunnen in een vroeg stadium aan de orde komen. Daarnaast kunnen ook boeken die niet direct in het assortium staan behandeld worden. Nieuws uit bladen, auteurs en uitgave-projecten zullen een plaats krijgen. Er is een slimme koppeling tussen de weblog en de boeken in de database. Een koppeling terug is dan snel te leggen. Andere verbeteringen zullen de komende tijd plaats vinden.

En ik zal het niet lang alleen doen. Er komt een bredere (qua aantal en onderwerpen) redactie, en we gaan gastbloggers gebruiken.

Heeft u tips, suggesties oid, laat hier dan een reactie achter.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes