Bidster op Flabber

Gister startte Bidster.nl zijn zaken in Nederland. Bidster is een online "Dutch auction", oftewel degene met een laagste unieke bod wint. Er zijn producten die binnen een dag geveild zijn. maar de eerste grote trekker is een Porsche Boxster, straatwaarde €62.000 die een maand loopt. En die kun je dus krijgen voor… Flabber doet de eerste maand aan de online kant mee, om traffic te genereren.
Felix Liebermann, de CEO van Bidster (samen met Jonas Suijkerbuijk), lichtte gister de Bidster-strategie toe. In najaar vorig jaar in Zweden van start gegaan, is het concept inmiddels in een aantal landen een succes. Belangrijke factoren daarbij zijn het absolute topaanbod aan merkproducten, de feilloze technologie en slimme marketing. Natuurlijk als je wat wint, praat iedereen er over. Over een maand gaat iemand dus met die Boxster aan de haal. Er zijn "power user", Bidsterspecialisten die maandelijks wel een veilig winnen. Dat wil ik wel eens bij de Flabberaars neerleggen. Haal op die Boxster, en andere spulletjes.

One Response to Bidster op Flabber

  1. Robjebob 9 december 2007 at 21:11 #

    Maanden geleden hebben wij een prijs gewonnen bij Bidster. De prijs een theater – en dinnerbon bij Boom Chicago hebben wij tot heden nog niet in ontvangst mogen nemen ondanks diverse toezeggingen. DUS LET OP MET DIT SPEEL OP BIDSTER.

    Zie onderstaand een stukje uit de correspondentie;

    Correspondentie 01-12-2007 aan Bob Stumpel

    Geachte heer,

    Wij denken dat wij al lang genoeg gewacht hebben voor de prijs van Boom Chigaco in ontvangst te nemen. Wij geven bidster tot a.s vrijdag 7 december 12.00 de tijd om prijs of prijswaarde aan ons over te dragen en anders zijn wij genoodzaakt om afgifte te doen bij de politie voor bedrog. Ook zullen wij de gang van zaken en onze correspondentie op de weblog beschrijven.

    Wij verzoeken u dringend om uw afspraken na te komen dit om bestaand te voorkomen.

    correspondentie 08-11-2007

    Goede avond heer,

    De enkele dagen zijn al lang voorbij. Heb je nog iets vernomen van Boom Chicago??
    Dit wordt vast een verdubbeling van de prijs!

    Ik hoor je,

    reactie van Bob Stumpel 30-10-2007

    Beste Rob,

    1000x sorry dat het zo lang duurt voor we je je prijs kunnen overhandigen.
    Ik heb bij Boom Chicago nu eindelijk contact met de mevrouw die erover gaat, en hoop een en ander nu binnen enkele dagen voor je te kunnen afhandelen.

    Met vriendelijke groet,
    BOB STUMPEL

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes