En hop, tweede M-engaged app in App Store, derde te gaan

icon NGF Wegwijs in GolfregelsVanmiddag heb ik met Rando (credits & kuddos) van Grendel Games de tweede M-engaged App in de App Store geplaatst. De derde (de demoversie van de vorige) gaat er morgen heen. Dit na alle avonturen met de Zakenspiegel App. Erg veel ervaring opgedaan de laatste tijd met distribution mobile provisioning files en zo. O en met Swift en Iban natuurlijk. Leuk is anders, maar nu het staat, ja staat het ook weer. Voor de Internet versie houd ik mijn hart niet vast, maar de Android Market? Dat gaan we de komende dagen wel beleven.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes