Apptisten starten ontwikkelonderzoek AutiApp

Welkom Nickie, Timen, Mathijs, Joucke, Jos en Tjerk. Zes studenten van Communicatie & Multimedia Design die een demo App gaan ontwikkelen voor het Autisme project. Ze hebben zichzelf Apptisten genoemd.
Een jaar geleden hadden we niet het idee hoe concreet de AutiApp uiteindelijk kon worden. Na de start door Gerrit Numan met onderzoek , functioneel en grafisch ontwerp komen nu de techneuten in actie.

Na een succesvolle pitch bij CMD voelen wij als M-engaged ons best wel trots dat zoveel mensen geloven in de mogelijkheden van dit project. Naast deze zeven mensen zijn we zelfs met een achtste bezig. Tot alles helemaal studietechnisch in kannen-en-kruiken is noem ik de naam niet, maar een speciaal onderzoek naar de iconisering van alledaagse situaties voor autistische kinderen zal het project nog meer alure geven. En waarom ook niet : er zelfs een speciaal lettertype voor dyslexie en autisme ontwikkeld!

Een nieuwe fase is dus nu aangebroken: we hebben concreet materiaal en een verhaal te vertellen. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen, belanghebbenden en belangstellenden informeren en als partner aan dit project binden. We doen dit op de weblog struktuur.wordpress.com waarop projectnieuws, achtergrondinformatie, onderzoeksdocumentatie ed te vinden zal zijn. Abonneer je op de nieuwsbrief of de rss-feed.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes