Creatieve bijdrage van Havo-leerlingen Liudger College

Op 26 april hebben we een groep Hav0 4 en 5 leerlingen van het Liudger College een workshop gehouden waarbij creatieve ideeen tav de Beste Ei game verzonnen mochten worden. Je komt met bepaalde verwachtingen binnen, maar Friso en ik liepen zeer vrolijk naar buiten. Vijf leuke ideeen zijn door deze groepen aangebracht. Jammer dat we geen pakken speelkaarten, stikkers, dobbelstenen etc. meegenomen hadden (en een uurtje meer tijd) om na het bedenken ook te gaan spelen. Het ene spelconcept benadrukt de kenniscomponent, de andere de samenwerking tussen de verschillende belanghebbenden in de ketens. Indrukwekkend was al de mate van detail van de spelregels waar sommige leerlingen over dachten. Om dit in een daadwerkelijke mobiele game te stoppen, dat wordt de uitdaging van de komende weken.

We hebben afscheid genomen met de belofte om contact te houden (deze weblog kan daarbij helpen), mee te laten denken in hoe het spel er uit komt te zien en begin juli het resultaat te testen. Aan docent NLT Loek Mulschlegel: bedankt!

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes