In 2013 lekker pennen voor de Managementboekboekblog

Tussen 2005 en 2009 leverde ik druk bijlagen voor de boekblog van Managementboek. Een jaar of twee vaak wel dagelijks (ik heb het zelf bedacht dus ja dan moet je wel). Een mooi schrijfritme en veel boekontdekkingen. Het leverde ook een stevige stapel boeken en connecties bij (internationale) uitgevers op. Het was alleen niet vol te houden en de klad kwam erin. Ik heb een Dossier gevuld op de site Manager&Literatuur (de opvolger van de blog). Maar echt gingen we er als redactie niet voor.

De laatste weken is de boekblog nieuw leven ingeblazen door Pierre Pieterse, redacteur van Managementboek. Met een mooie lay-out analoog aan de opmaakwind die langs de print en online uitgaven van Mainpress is gegaan. Het ziet er allemaal lekker fris uit. Strak, fijne kleurtjes. Ik krijg meteen weer schrijfzin. De komende weken domeinafbakening met andere auteurs en dan die lege webpagina’s vullen.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes