b4b

Vijf keer b4 tegelijkertijd in één toernooi: een unicum

In de lopende halve finale van het 14de Nederlands Kampioenschap  Correspondentieschaak heb ik een unieke situatie. In al mijn vijf lopende partijen kan of heb ik b4 gespeeld. Tegelijkertijd dezelfde zet. Vier keer met een pion en één keer met de dame. Die laatst is misschien niet de beste zet. Maar voor het unieke overweeg ik hem serieus te spelen. B4, je kunt er je partij mee starten (de Oerang oetang of Sokolski opening genaamd) of je kunt er zoals in mijn geval veel zetten mee wachten. In alle partijen zijn het goede zetten. Als je kunt schaken bekijk ze rustig. In alle stellingen is mijn tegenstander dus nu aan zet.

b4e b4d b4c b4b b4a

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes