paardgouma-bw-300x298

Schaakartikelen Oud Zuylen seizoen 2012 – 2013

Het afgelopen seizoen heb ik diverse artikelen geschreven over schaken op de site van de club waar ik lid van ben: Oud Zuylen. Het was een interessant eerste seizoen na jaren lang lid te zijn geweest van Goede Zetten Zat. 2012 was een erg goed jaar. De eerste helft van 2013 was matig. Ik kon me net niet in de top 10 handhaven. Extern ging het zo zo ( met 3 uit 3 in het 2de en 3de was ik wel tevreden). Gedurende het seizoen heb ik diverse bijdragen en analyses geleverd op www.oudzuylen.nl. Hier een paar hoogtepunten:

De weg kwijt (OZ 4 wint)

1 uit 3 versus 3 uit 3

Met dank aan u, heer Tarrasch (met analyse Weegenaar – Van Veen)

Het staal bleek bordkarton

Van Os – Weegenaar

Schaakgok levert erepunt op (met analyse Gouma – Weegenaar)

Hop paardje hop

240+, een wereld van verschil (met analyse Van Eeden – Weegenaar)

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes