wordpresslogo

WordPress is mijn vriend

wordpresslogoDe afgelopen drie weken heb ik drie websites/blogs gepubliceerd. Drie keer WordPress. Eén daarvan met wordpress.com, tijdelijk meer als een info-page met wat achtergrond. Er is flink gestoeid met thema’s. Man wat zijn er enorme dingen te koop, bijna complete CRM/e-commerce/ERP achtige implementatie met work- en content flows. Een beetje overkill voor de simpeler zaken die ik nodig heb. Uiteindelijk zit de meeste tijd in het toevoegen van de juiste content, goede visuals etc.

Zonnect.eu is de site die voor het afstuderen van de Entrepeneurial MBA gebruikt wordt. Informatie over de thesis en het thema zonnepanelen. Er moet nog in Ruby aan wat maatwerk gebouwd worden. 12 mei kunnen we dit laten zien aan de goegemeente, de jury, collega-studenten en andere belangstellenden.

Jobjam.nl is de site die Bas van der Haterd en ik gaan gebruiken om dit idee te pitchen aan gemeentes en instanties die belangstelling hebben eens heel anders naar de toekomst van banen en werk te zoeken. Meer volgt later.

gameincubatorleeuwarden.wordpress.com, de landingspage om mensen een eerste stuk informatie te geven over dit gaming incubation / startup project. Uiteindelijk moet hier t.z.t. een complete website voor komen. Maar we moeten ergens informatie neerzetten. Nu kan de sociale media campagne beginnen.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes