candle

Dank voor de steun in een hard(t) jaar

Het was een vervelend jaar, dat 2018. Snel vergeten misschien. Na een lange en slopende ziekte van ruim twee jaar overleed in de zomer mijn vader. Mijn hart ging vanaf januari van slag om na een pacemakerimplantatie kunstmatig weer tot rust gemaand te worden. De reactie op bijbehorende medicijnen van mijn lichaam zijn niet direct positief te noemen. Slaapverwekkend is het eerder. En het eerste en enige faillissement van een ziekenhuis in Nederland, het MC Slotervaart, is ook in huis een tragedie. De bestuurder staat ‘s ochtends naast me op en gaat, inmiddels erg onrustig en angstig, naar bed.  Vakanties waren matig of werden geannuleerd. Kortom een hard jaar.

Gelukkig, en al die mensen kan ik niet genoeg bedanken, ben ik omringd door begripvolle mensen. Dank daarvoor. Familie natuurlijk op de eerste plaats. De collega’s van afdeling HBO-ICT van Hogeschool Windesheim die zaken overnamen, initiatief namen, bloemen en appjes stuurden als er weer wat was. Van al die collega’s en partners die aan het Techatelier meewerkten en mij wat moesten missen. Partners van HBO-ICT bij bedrijven die hun enthousiaste regelmatig lieten blijken. Dingen gingen gewoon door. Heel fijn.
De mensen bij Managementboek.nl, redactie, management ed die ondersteunden bij de jury- en review activiteiten. Het vertrouwen dat ik krijg bij De Maatschappij.

Dus zo wandelend in het bos zie ik ook hoogtepunten. Mooie projecten door studenten waar de Escaperoom natuurlijk HET hoogtepunt was. Er was meer; de tweede Global Game Jam (de derde is underway). Het vertrouwen als landelijk bestuurder van De Maatschappij. Er waren mooie boeken om te lezen en stukjes die geschreven zijn. Docentimpressies op werkenbijhogescholen.nl (Student)ondernemers die hun ding gingen doen. En al die mensen dus.

Dank aan alle mensen die dit jaar met mij meegereisd zijn. In 2019 maak ik het goed. Beloofd. Mooie kerstdagen en jaarwisseling toegewenst.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes