Stilstand en vooruitgang

Terwijl de weblogwereld nog steeds vooruit gaat (vooral veel web 2.0) , leek het zeer rustig op Blogmania. De rust werd veroorzaakt doordat ik zakelijk en prive heel veel zaken aan mijn hoofd had (de prive-storm is nog uitgewoed). En er lopen allerlei interessante weblogprojecten. Eventbuzz.nl begint te leven met seminars bij Focus, Denk Producties en Schouten&Nelissen.

De algemene weblog van Managementboek.nl is in eerste testfase. Dan kan managementboek.web-log.nl uit de lucht (waar bleef toch die update van de web-log.nl-sofware?). Meerdere auteurs zullen op deze algemene blog gaan schrijven. Er zullen in de loop van het jaar speciale blogs geopend worden voor bijvoorbeeld uitgaves of reeksen.

De activiteiten met Flabber lopen ook lekker. Er worden diverse businesscases uitgewerkt waarmee we de komende weken de boer op gaan. Onze adviseur,Grimbert Rost van Tonningen, maakt bedrijven achter de scherm warm voor Flabber.nl en andere Totally – concepten. Mannen in het pak en presenteren maar.
De redactie van de vrouwenblog (naam houden we geheim, anders wordt ie weer geclaimd) is de vingers aan het losgooien. Leuke reclame acties komen eraan.

Kortom het leek stil, maar…

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes