Aan www.joo.nl wordt gewerkt

logo jooMet vereende krachten wordt op dit moment aan Jeugdzorg Overijssel Online, JOO!, gewerkt. De site www.joo.nl is na veel gedoe (zie oa Eindelijk de eigenaar van joo.nl gevonden) en veels te veel geld eindelijk in het bezit van het project. Maar nu zijn we los. De komende maanden zal de url gebruikt worden voor communicatie rondom het project, om presentaties te laten zien, interactie aan te gaan, kortom naam op te bouwen. WordPress staat bijna klaar, joo-layout eroverheen en tata. Over layout gesproken, bekijk onderstaande preso voor de eerste indrukken en concept van Daniel en Ton.

APpresinternet Joo

Bij 1stnature maken ze zich inmiddels druk over de HTML en wordt Ruby op de Rails gezet.We tellen nog een kleine twee maanden af voor de deadline.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes